Aprovació inicial de les bases reguladores de la concessió de subvencions o ajuts econòmics a associacions o entitats sense ànim de lucre per a la realització, promoció i difusió de projectes i/o activitats a la comarca del Moianès.

Dimarts, 26 de març de 2024 a les 08:00

El Ple del Consell Comarcal, en sessió de data 18 de març de 2024, va aprovar inicialment les bases reguladores de la concessió de subvencions o ajuts econòmics a associacions o entitats sense ànim de lucre per a la realització, promoció i difusió de projectes i/o activitats culturals, socials, esportives, mediambientals, cíviques i participatives a la comarca del Moianès.

S'exposa al públic l'anunci de les Bases durant el període de vint dies hàbils, a comptar de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província, en el tauler i en la pàgina web del Consell Comarcal, per tal de poder presentar les al·legacions que es considerin oportunes, d'acord amb allò que estableix l'apartat 2 de l'article 124 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals de Catalunya i una ressenya al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, si transcorregut el termini assenyalat no es presenten al·legacions, l’aprovació s’elevarà a definitiva sense necessitat de celebrar cap altre tràmit i les bases quedaran definitivament aprovades. En cas contrari, caldrà acordar si s'estimen o no les al·legacions.

En exposició pública fins: 2 de maig de 2024.

Darrera actualització: 03.04.2024 | 12:06

Enllaços